/ 6 نظر / 8 بازدید
زیتون

=D>@};- سال نوشما عزیز مبارک وسرشارازخیرخواهی وبرکت عیدبهانه است برای تنوع وتحرک داشتن وبانشاط بودن چون اسلام نیاز به انسان مرده وغرق دریکنواختی ندارد سفره هفت سین ایرانیان حکیمانه بوده که آموزشی باشد برای ما ونسل بعدی ما کمبود ویتامین ب 12نداشته باشند تا نسلی معلول نداشته باشیم تخم مرغ نماد ب 12است سیب مسکن طبیعی است سماق کاهنده رطوبت ومانع لکنت و...به امیدسالی سرشار ازتندرستی

زیتون

توکل برخدا و بکارگیری کلیدهای طلائی موفقیت یعنی صبح حداقل یک سوره کوتاه ازروی قرآن یا کتاب مقدس دینمان خواندن - وضو - صبح تسبیحات حضرت زهرارا معکوس خواندن 34سبحان الله 33الحمدلله 33الله اکبر سبب گشوده شدن گره ها بدون هیچ خستگی میگردد انقدرموفقیت درروز بدست می اوریم که راه می رویم ومی رقصیم ! سه دقیقه طول میکشد کافی است تجربه کنیم ولذت ببریم -------------------- کارهای حضرت زهرا زیاد بود آنزمان لوازم برقی نیوده وگندم را درمنزل دستاس وپخت میکردند ازپدرجانش خواست خادم برایش بگیرد ولی پیغمبرخادم نگرفت وبه جای خادم گرفتن فرمود به او این تسبیحات را انجام بده تاخسنه نشود بایدتجربه کنی تا اثرروانی اش برایت ملموس بشه انگاه است که لذت می بری بدون خستگی موققیت بدست می اوری

زیتون

واکسن آلرژی وحساسیت: طبع من سردوتر یا ...است یعنی کبد من خوراکی های سرد وتر را جذب نمی کند پس میزند تبدیل به هیستامین (آلرژی وحساسیت)می نماید وقتی خوراکی مخالفش را بخوریم یعنی گرم وخشک واکسن آلرژی وحساسیت محسوب میگردد مثلا عسل گرم وخشک است داروی طبعم محسوب میگردد اگرهرروز نخورم بیمارم یا برنج سرد و تر است اگر با خورشت لوبیا سبزبا بامیه که سردوتراست بخورم صورتم پرازجوش می شود وکسل وبیحال میگردم ودر بلندمدت دچار میگرن ، آرتروز ،کمردرد ، ناراحتی های قلبی – عروقی میگردم ولی اگر خورشت کرفس که گرم وخشک است با ان بخورم معتدل میگردد سرحال هستم

زیتون

نوشته شده توسط جمشید خدادادی غذاهای مفید برای کبد عبارتند از: انواع میوه جات، سبزیجات، بخصوص کاهو و هویج و خیار، روغن زیتون، انار و شاتوت که اثر معجزه آسایی روی کبد دارند. در حقیقت شاتوت ضد هپاتیت است. انواع بذرهای ملین از قبیل خاکشیر، اسفرزه، بارهنگ، تخم ریحان و تخم شربتی، بالنگو، شیرخشت، ترنجبین، فلوس به مقدار کم، سوپ جو، آش جو، نان جو، بخصوص نان جوی دوسر و نوشیدن روزانه حداقل شش لیوان آب خنک نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد از غذا، سالاد فصل همراه با لیموترش تازه و روغن زیتون قبل از غذا، زرشک و آب زرشک، عسل، کشمش، توت و انجیر، برگه هلو و برگه زردآلو، کدو خورشتی، کدو حلوایی، کنجد، اسطوخودوس، بادرنجبویه، کاسنی، آب مرکبات، مغز بادام خام. با تغذیه صحیح و مناسب می توان کبد را سالم نگه داشت. در واقع سالم بودن کبد مساوی است با سلامت جسم و روح. یکی از شگفتی های کبدترشح ماده ضد ویروسی است به نام اینترفرون. این ماده زمانی تولید می شود که کبد در نهایت سلامت باشد. پس باید از این اندام شگفت نهایت مراقبت انجام شود. آیا نمی توان عظمت خدا را در کبد دید؟ به نقل از کتاب 15 روز تا سلامتی، تالیف استاد جمشید خدادادی، صفحه

زیتون

دشمنان کبد: 1- کم تحرک بودن بخصوص کم تحرکی طبع سردوتر(بلغمی)ها 2- ناسازگار با طبع غذا خوردن بطوریکه ادرار مثل اب بی رنگ شود درحالیکه باید طلائی باشد 3- پرخوری (هله هوله خوری - زیادخوری - اب ومایعاتی مثل نوشابه ودوغ و....بین غذا خوردن - بد خوری (مثلا 2باریک غذا را درروز خوردن یا با برنج ماست خوردن یا ترشی سرکه ولیته خوردن ...) 4- دارو مسکن واعصاب وکلسیم ومکمل ویتامین ووووخوردن 5- کره بسته بندی وروغن هیدروژنه خوردن 6- بستنی صنعتی وغیرسنتی وکیم خوردن 7- اب یخ خوردن 8- دوتا سردی کنارهم یا پشت سرهم صبح وظهر یا ظهر وشب خوردن مثلا ظهربرنج خوردن وشب کله جوش خوردن ... 9- ترشی سرکه ولیته خوردن 10- خوراکی های افزودنی دارخوردن مثل چیپس وپفک وغیره 11- سیگاروغلیان وغیره 12- مصرف الکل وغذاهای الکل زا مثل آش رشته وماکارونی وشیرینی قنادی وقند وشکر ونوشابه وساندیس وشربت صنعتی وامثالهم 13- گوشت گاو وگوساله 14- غذا را با روغن غیرکنجیدوزیتون بودار سرخ کردن 15- خرما درطول روزنخوردن وبجای ان شکلات و امثالهم خوردن 16- آب ننوشیدن درطول روز (وقتی غذای سازگار با کبد بخوریم تشنه می شویم وبطور خودکار درروز حدود ده لیوان تقریبا آب